Vor fi anticipate?

Politic

Miroase rău a anticipate!

Ăsta e subiectul zilei. De ce s-ar putea întîmpla aşa? Foarte simplu. Pentru că în toate sondajele PNL este number one. De aia.

Joacă Iohannis şi Orban acelaşi joc? Părerea noastră că nu. Fiecare are altă agendă, în opinia noastră.Şi ce-i cu asta? Nimic.

Se vor face sau nu ? Nu ştim, deşi avem un hunch că da. Ar fi ultima plăcuţă sudeză dedicată PSD , care de o groază de vreme stă doar şi încasează, Se gîndeşte dacă să-l ia înapoi pe Chirica, îi vrea înapoi pe Grindeanu, pe Tudose etc. Chestii serieoase, de perdanţi de meserie.

Dacă se fac acum anticipatele PNL dă un tun groaznic. Azi, mîîine, liberalii vor prinde în jur de 50%. De ce îi vor oamenii? Habar n-avem. Probabil chestia cu capra. Cea a vecinului. N-are importanţă.

Ne paşte o dictatură PNL! Nu ca aia a lui Dragnea, care din dictator presupus a ajuns în puşcărie. Una serioasă, zdravănă!

P.S. Mă uit la un atac al lui Firea la adresa lui Alexe. Pe Antena 3, tv interzis democraţilor. Ce-i cu panarama asta tare în clanţă? Asta-i PSD de azi! Vorbeam ceva de o plăcuţă suedeză?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *