Vîntu se oferă să dea consultanţă guvernului în probleme economice! Contra cost, fireşte!

Politic

Deşi aflat în închisoare, Sorin Ovidiu Vîntu este atent la tot ce se întîmplă în ţară. În ultima sa postare pe facebook, Vîntu îşi oferă serviciile guvernului liberal.

”Cu eliminarea supraaccizei la carburanți, cu abrogarea aproape în totalitate a Ordonanței 114, cu abrogarea recursului compensatoriu, cu creșterea pensiilor și a salariului minim, cu proiectul de reducere a TVA-ului, băieții ăștia de la guvernare nu fac altceva decât să amplifice în mod absurd toate deficitele generate de modulul economic, idiot pentru România, aplicat de papagalii ăia din PSD. Începe să fie evident că actuala clasă politică, în integralitatea ei, este total incapabilă să gândească și să acționeze cât de cât decent din perspectiva intereselor atât ale statului cât și ale cetățeanului. Este absolut halucinant să-i vezi pe ăștia de acum tăind cu o veselie tâmpă din veniturile statului, fără a veni cu vreo soluție și de creștere a lor.
Băi liberalii lu’ pește, contra unei sume de doar 100 milioane euro sunt dispus ca în maximum două luni să vă dau la cheie toate proiectele de redresare a României. Accept ca banii să rămână într-un escrow account până veți vedea că aceste proiecte funcționează și aduc cu adevărat profituri uriașe atât pentru stat cât și pentru cetățenii lui. Și toate astea doar într-un an după punerea lor în aplicare. Vă sfătuiesc să acceptați oferta pentru că alta la fel de ieftină nu vă mai fac!” 
a scris Vîntu pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *