Va candida Petru Movilă la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi?

Politic

Surse extrem de bine informate din rîndurile PMP Iaşi spun că ”popularii” pregătesc o mutare surprinzătoare pentru alegerile locale din toamna acestui an!

Deputatul Petru Movilă ar urma să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean. Surpriza vine din faptul că în trecutele alegeri Movilă candidase pentru primăria Iaşi, reuşind de fiecare dată să obţină cele 5% din voturi necesare partidului pentru intrarea în CL Iaşi. Motivele zvonitei mutări a lui Movilă nu sînt cunoscute , încă. Cel mai probabil, deputatul ieşean doreşte ca prin prezenţa sa pe liste să întărească frontul anti-Popa la alegerile pentru preşedinţia CJ Iaşi. Movilă s-a făcut remarcat , în ultima perioadă, preintr-o serie de critici aduse lui Maricel Popa.

În ce priveşte candidatul PMP pentru primăria Iaşi. sursele spun că o hotărîre va fi luată în scurt timp, cercul candidaţilor interni fiind deja redus la cîteva nume.

Reamintim că , pînă în prezent, doar USR şi PNL au făcut nominalizările celor care vor candida pentru cele două cele mai importante funcţii politice din judeţ:primăria Iaşi şi preşedinţia CJ Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *