Va arbitra Marius Bodea disputa Costel Alexe-Maricel Popa?

Politic

Va exista un arbitru în disputa pentru şefia CJ dintre Maricel Popa şi Costel Alexe? În opinia noastră, da, iar acesta va fi Marius Bodea!

După dărîmarea guvernului PSD şi alegerea lui Iohannis ca preşedinte, victoria de anul ăsta a lui Alexe în alegerile judeţeană părea a fi sigură.A venit, însă, pandemia, şi, între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Lipsa de reacţie a lui Alexe relativ la tăierea în draci a pădurilor, în condiţiile existenţei unei populaţiei şi aşa frustrate de restricţiile impuse, comunicarea sa extrem de defectuoasă, în care, ca pentru idioţi, încerca să prezinte albul drept negru şi negrul drept alb(ne referim strict la culori!) au avut urmări în intenţiile de vot ale electoratului ieşean. Popa, fără ieşiri spectaculoase, a punctat prin prezentarea încercărilor de a limita la nivel judeţean efectele pandemiei. S-a ajuns ca Alexe, cu imaginea boţită zdravăn de drujbarii care fac legea în pădurile României, să nu mai fie sigur de victoria în alegeri.

Şi, uite aşa, s-a declanşat o campanie mediatică extrem de dură împotriva lui Popa, la care participă atît liberali , pe de-a dreptul, cît şi fruntaşi PSD, pe ascuns, dintre care unii o fac absolut degeaba, că nu se vor alege deputată nici în veacul vecilor.

În opinia noastră, la momentul actual, şansele s-au egalizat, Alexe pierzînd avantajul pe care îl avea în faţa lui Popa.

Aici va interveni, cel mai probabil Marius Bodea. Deputatul fost liberal, actual independent, este dat , de zvonuri(dar ce zvonuri!) drept candidatul USR la preşedinţia CJ. Adică, lui Bodea i se oferă ocazia de a candida împotriva lui Alexe. Cel care l-a tras pe linie moartă în PNL. Va rata o astfel de şansă? Peste poate. Va candida cu trup şi suflet. Plus, în afara motivului răzbunării, motivaţia de a-şi continua cariera politică. Iar pentru cei care cred că Bodea este zero în PNL, le spun că se înşeală. Are , încă, destui simpatizanţi.

În toată ecuaţia asta l-am lăsat deoparte pe liberalul Mihai Chirica, actualul primar al Iaşului. Dincolo de declaraţii, Alexe îi stă ca un os în gît. Cum va ţîşni el din politica din urbea asta tocmai spre Bucureşti dacă nu va fi şeful liberal aici? Pentru asta , Alexe trebuie să-şi rupă gîtul. Va da o mînă de ajutor Chirica la treaba asta? 100%!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *