Ultimele chemări la vot! Alexe, Popa, Chichirău şi Iacoban ne spun de ce trebuie să votăm candidaţii partidelor lor!

Politic

Cine va fi viitorul preşedinte al României? Klaus Iohannis va obţine un nou mandat? Viorica Dăncilă se va instala la Cotroceni, primul preşedinte social democrat din 2000 încoace?Sau, poate, va învinge Dan Barna? Ori, cine ştie, Mircea Diaconu va fi viitorul preşedinte al României.Nimeni nu ştie precis, deşi preşedintele în funcţie este, evident, favorit. Favorit, nu învingător dinainte! De aceea, pentru cititorii care se vor duce duminică la vot, dar nu s-au hotărît încă numele pe care va fi aplicată ştampila, am întrebat pe liderii filialelor judeţene Iaşi ale partidelor care sprijină cei patru candidaţi ce anume îi recomandă pe aceştia pentru a primi voturile românilor.

Costel Alexe-PNL:De prea mult timp Moldova a fost considerată un fief social democrat, majoritatea oraşelor şi judeţelor fiind conduse de PSD în ultimii 30 de ani şi, din păcate, pentru noi, rezultatele se văd cu ochiul liber, sau mai bine zis lipsa proiectelor importante este elocventă pentru cît de nesemnificativi am fost în viziunea PSD, indiferent că la guvernare a fost Dragnea, Tudose, Grindeaunu, Ponta sau Dăncilă, noi moldovenii am fost umuliţi şi forţaţi să cerşim fonduri şi alocări bugetare. Timpul trece, 30 de ani s-au scurs, decalajele s-au acutizat sărăcia a depopulat masiv judeţele Moldovei şi mulţi dintre cei rămaţi aici şi-au pierdut speranţa unui trai decent, normal zilelor noastre. Românii au nevoie de un climat de stabilitate, de siguranţă, de prosperitate, iar parcursul european, periclitat de guvernarea PSD , trebuie restabilit. Este necesar ca România să intre într-o normalitate socială, economică , administrativă, iar preşedintele Klaus Iohannis este tocmai garantul acestor obiective! Am convingerea că pe 10 şi 24 noiembrie Iaşul şi Moldova vor vota masiv proiectul de ţară al preşedintelui Klaus Iohannis.”

Maricel Popa-PSD:”Viorica Dăncilă este singurul candidat care îl poate învinge pe Klaus Iohannis. PSD merge în alegerile prezidenţiale cu gîndul la victorie. Împreună sîntem mai puternici. PSD a lăsat ţara pe creştere economică. Trei ani consecutivi România a înregistrat printre cele mai mari creşteri economice din UE. PSD a avut măsuri constructive în toate domeniile de activitate. Un guvern care reuşeşte să obţină a doua cea mai mare creştere economică din Europa şi care aduce mai multă bunăstare generală cetăţenilor- o creştere a puterii de cumpărare cu 14% de la an la an- în nici un caz nu poate fi asociat cu eşecul. Şrful guvernului a fost Viorica Dăncilă. Putem să avem primul preşedinte femeie din istoria României. Duminică votăm un muncitor şi implicat, un om care poate lupta pentru fiecare român! Votîm candidatul care va apăra siguranţa şi viitorul copiilor României! Duminică votăm cu inima! Votăm Viorica Dăncilă, poziţia 5 pe buletinul de vot!”

Cosette Chichirău-USR:”Românii ar trebui să-l voteze pe Dan Barna pentru că de 30 de ani avem acelaşi sistem politic falimentar, aceleaşi figuri incompetente care se perindă pe la diverse partide, care fac afaceri transpartinice şi care urmăresc interese proprii sau de grup.De 30 de ani ne pleacă oamnii din ţară şi nu doresc să se mai întoarcă, nici ei, nici copiii lor. Avem acum şansa să scăpăm de urmaşii vechiului sistem. Un vot pentru Dan Barna înseamnă un vot pentru generaţia tînără. Ar fi un prim pas pentru ca să le aratăm politicienilor vechi că nu mai au ce căuta în politica românească, că metodele lor nu mai sînt acceptabile şi că lipsa serviciilor elementare de educaţie, sănătate şi transport nu mai poate fi tolerată.Modernizarea ţării nu poate veni decît de la un om care n-a fost contaminat în aceşti 30 de ani de bolile puterii politice din România, de un sistem profund corupt. Avem nevoie de un om preocupat în permanenţă să înveţe, să gîndească şi să ia decizii în afara tiparelor cu care ne-am obişnuit. Acel om este Dan Barna.”

Sorin Iacoban-ProRomânia:”Pentru că este un om de bună credinţă, cu bună credinţă!Pentru că este onest, decent şi iubeşte România! Este UN OM de acţiune în care poţi avea încredere. Votaţi UN OM de nota 10, la poziţia 10, în data de 10.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *