Trece Marius Bodea la USR? UPDATE- Reacţie Marius Bodea!

Politic

Conform unor surse bine informate din PNL Iaşi, deputatul Marius Bodea ar fi cu un picior în USR. Sursa îşi bazează informaţiile pe o discuţie cu un personaj extrem de bine informat din conducerea centrală a partidului. Bodea ar urma să candideze pentru USR la preşedinţia CJ Iaşi, în timp ce Cosette Chichirău va încerca să cîştige primăria. Că lucrurile ar putea merge în această direcţie stă mărturie şi faptul că , într-o discuţie în format electronic avută săptămîna trecută, Chichirău nu a răspuns la întrebarea cine va fi candidatul Alianţei USR-PLUS la CJ.

Sursele mai spun că şedinţa de Birou Politic Judeţean de la sfîrşitul săptămînii viitoare, care va trebui să decidă , prin vot, numele candidaţilor liberali la primăria Iaşi şi CJ, va fi o simplă formalitate, hotărîrile fiind deja luate. Mihai Chirica va candida pentru primăria Iaşi şi Costel Alexe la preşedinţia CJ Iaşi. Sursele spun şi că se va încerca , odată cu probabila plecare a lui Bodea, să se scape şi de echipa sa din Consiliul Local Iaşi, în special de Răzvan Timofciuc şi Etienne Ignat. Dacă vor rămîne în PNL, aceştia vor fi trecuţi pe linie moartă. Singurul care ar fi în continuare dorit în partid este Eduard Boz.

Încercarea de a afla şi opinia lui Marius Bodea a eşuat. Contactat prin SMS, deputatul ieşean nu a răspuns pînă în momentul redactării acestor rînduri.

Marius Bodea ne-a transmis, în final, punctul său de vedere.”Fals. Aceste fake-news-uri sînt vînturate în PNL de aceeaşi care au orchestrat şi aducerea lui Chirica în partid.” spune Bodea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *