Totul pentru cauza liberală! Bodea dispus la colaborări şi la paşi înapoi!

Politic

Deputatul Marius Bodea , preşedintele Organizaţiei municipale Iaşi a PNL, a spus, azi, într-o conferinţă de presă, că nu exclude o coloborare cu alte partide din spectrul anti-PSD pentru ”localele” din 2020, mergînd chiar pînă la renunţarea la candidatură!

”Nu este exclus să încercăm să colaborăm cu USR, iar dacă soluţia cea mai bună pentru candidatura la Primăria Iaşi în 2020 vine din altă parte, eu sînt gata să mă dau deoparte.” a spus Bodea. El a adăugat că, în acest moment nu poate fi vorba de o renunţare, deoarece sondajele făcute de PNL îl dau pe el ca principal favorit în cursa pentru primărie, asta deşi surse din partid spun că liberalii nu au mai făcut un sondaj profesionist de pe vremea lui Relu Fenechiu, adică din 2012.

Bodea a reafirmat că este singurul candidat oficial al PNL Iaşi pentru primărie şi a negat zvonurile care îl dau ca ”vîrf de lance” pentru o altă formaţiune. ”În perioada octombrie 2018-februarie 2019 am parcurs toţi paşii statutari pentru a deveni candidat, iar candidatura mea a fost validată de Biroul Politic Judeţean. Mai trebuie doar confirmarea ei de la Bucureşti, dar aceasta este doar o formalitate. Sînt, deci, singurul candidat al PNL Iaşi şi nu plec să candidez pentru o formaţiune civică, aşa cum maşina de zvonuri a primarului Chirica încearcă să acrediteze ideea.” a mai spus Bodea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *