Test greu pentru liberalii ieşeni! Trebuie să strîngă o groază de semnături pentru candidatura lui Iohannis!

Politic

PNL Iaşi a demarat, de cîteva zile , campania de strîngere de semnături pentru susţinerea candidaturii  preşedintelui în funcţie Klaus Iohannis!

Liberalii ieeşeni trebuie să strîngă pînă la data limită de depunere a listelor nici mai mult, nici mai puţin, de 100.000 de semnături.Sarcina a fost împărţită celor două organizaţii liberale, municipală şi, respectiv, judeţeană proporţional cu populaţia arondată. Astfel, cei de la municipiu trebuie să adune minimum 40.000 de semnături, restul de 60.000 fiind treaba organizaţiei judeţene.

Gurile rele din partid spun că şi această operaţiune va fi tot o etapă a războiului mai mocnit, mai pe faţă, ce se desfăşoară între liderii celor două organizaţii, deputatul Marius Bodea, preşedinte pe municipiul Iaşi, şi deputatul Costel Alexe, şeful organizaţiei judeţene.

Recenta campanie de strîngere de semnături pentru alegerile europarlamentare a reprezentat un eşec pentru organizaţia municipală. Din cele aproximativ 25.000 de semnături care trebuiau strînse de liberalii din municpiul Iaşi, au fost adunate doar ceva în jurul a 8.000. Restul de 35.000 din totalul de 60.000 cerute de conducerea de la Bucureşti au fost colectate de organizaţia judeţeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *