Tăriceanu o acuză pe Dăncilă că a încercat să-i fure partidul!

Politic

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a reclamat, miercuri, un ”atac extrem de grav” al PSD asupra întregului ALDE, nu numai asupra unor parlamentari şi a vorbit despre ”încercarea de a face un ALDE în care să coopereze în continuare cu PSD-ul pentru menţinerea structurii politice a Guvernului”.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că Teodor Meşeşcanu ”are suficientă experienţă să îşi dea seama că nu a fost o mişcare inspirată” să accepte propunerea PSD de a fi susţinut pentru a prelua şefia senatului.

”Cel mai bine pentru domnia sa, pentru prestigiul lui, ar fi cazul să renunţe.Ştiţi vorba aceea românească: «Capul face capul trage»”, a spus liderul ALDE, informează News.ro.

Acesta a reclamat un atac al PSD nu doar asupra unor parlamentari ALDE, ci asupra întreguui partid.

”Acest atac al PSD-ului la adresa ALDE este un lucru extrem de grav pentru că încercarea a fost de preluare ostilă nu numai a unor parlamentari, ci a întregului partid şi destructurarea lui şi încercarea de a face un ALDE în care să coopereze în continuare cu PSD-ul pentru menţinerea structurii politice a Guvernului în aşa fel încât doamna Dăncilă să nu fie nevoită să mai vină în Parlament cu o formulă de restructurare crezând că supravieţuieşte”, a mai spus Tăriceanu.

Acesta a spus că se bucură că parlamentarii ALDE ”au sesizat această mişcare şi au dejucat acest plan mârşav”.

 

(stiripesurse.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *