SURSE:Mulţi restanţieri la plata cotizaţiilor în PNL Iaşi!

Politic

Din ce bani se autogospodăreşte filiala judeţeană Iaşi a PNL? Conform unor surse bine informate din partid, cotizaţiile de membru sau de funcţie, din care, teoretic, s-ar plăti funcţionarea filialei, se plătesc cam din an în Paşti. Sursele au mai spus că în rîndul celor care sînt restanţi la plata cotizaţiei se găsesc primari din judeţ, dar şi consilieri municipali şi judeţenei.

Întrebat cine sînt persoanele care au restanţe la plata cotizaţiei şi ce sume datorează acestea partidului, consilierul judeţean  Romeo Vatră, purtătorul de cuvînt al PNL, a spus că nu deţine aceste informaţii.

Este adevărat că şi cotizaţiile nu sînt chiar de doi lei bucata. De exemplu, un membru al Biroului Politic Local(BPL) sau al Biroului Politic Judeţean (BPJ) trebuie să cotizeze lunar una sută lei. Dacă eşti membru în amîndouă organismele de conducere liberală , trebuie să pui lunar pe masă două sute de lei. Dacă, în plus faţă de mebru BPL şi BPJ, mai eşti şi consilier local sau judeţean, parlamentar, suma lunară creşte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *