Şpilul declaraţiilor lui Cîţu!

Politic

Dom,le, ce înseamnă să ai agenţi ascunşi (nu secreţi!) peste tot!

Un cîine de-al nostru(simplu răcan) trimis de noi să amuşineze pe la sediul PNL din Bucureşti ne-a spus o poveste de stă mîţa în coadă. Între două oase roase , din cele aruncate de parlamentarii care mănîncă două feluri la birtul instituţiei cu 1,15 lei, cîinele îşi face misia pentru care a fost trimis. Adică, să o dăm pe bune, trage cu urechea. Şi iaca ce a auzit.

Cică, planul ca Iohannis să se bată în turul II la prezidenţiale cu madam Dăncilă e pe bune, că asemenea pleaşcă ar fi altfel greu de prins de recentul oaspete al Trump. Dar cum să scoţi PSD-ul în faţa altora? Simplu! Un senator PNL, să zicem, la întîmplare, Cîţu, se apucă să împroaşte cu noroi pe toţi bugetarii României. Că au salarii prea mari, că nu fac nimic pentru ele, că el , şi PNL, cînd va veni la guvernare (nu mai este mult pînă atunci!) le va tăia de pînă şi Boc cu Băsescu la un loc vor face ochii cît cepele, şi cîte şi mai cîte. Cîinele nostru(i-am pregătit o ciozvărtă pe cinste pentru misia asta!) zice că după asta strategia este că toţi slujbaşii de stat, poliţişti, armată, jandîri, medici, profesori, măturători de stradă, musai vor da votul PSD, măcar la prezidenţiale, dacă nu şi anul viitor la locale şi la generale. Şi, cică, uite aşa pune prezidentul Iohannis de o finală cu Dăncilă!

Acuma, e drept, am primit şi alte informaţii, de la un cineva al cărui nume şi regn animalier nu îl divulgăm, cum că, de fapt, Cîţu este un PSD-ist infiltrat în PNL, dar noi n-o credem pe asta că e prea gogonată. Drept pentru care mergem strict pe varianta răcanului nostru pe care, în scurt timp, îl retragem în centrală, că a făcut treabă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *