Şedinţa ordinară a CJ Iaşi: PSD le-a făcut-o! Liberalii nu mai deţin şefia niciunei comisii de specialitate!

Politic

Lovitură de teatru în şedinţa ordinară de azi a Consiliului Judeţean(CJ) Iaşi! PNL a pierdut toate posturile de preşedinţi de comisie de specialitate pe care le deţinea!

Furtuna s-a iscat pe neaşteptate, la punctul de pe ordinea de zi referitor la reorganizarea comisiilor CJ. Social-democratul Cristian Stanciu a propus schimbarea şefilor a patru comisii. În ciuda protestelor liberalilor, amendamentul cerut de Stanciu a trecut. În urma acestui vot , liberalii nu mai deţin preşedinţia niciuneia dintre comisiile de specialitate ale CJ Iaşi.

Deşi finalul s-a consumat azi, meciul de lupte libere dintre PSD şi PNL a început ieri, la sedinţa comisiilor reunite ale CJ. Profitînd de absenţa unui număr însemnat de aleşi social-democraţi, liberalii au încercat să pună la vot înlocuirea preşedintelui de şedinţă, ca o primă încercare în a demonstra că PSD nu mai deţine majoritatea în CJ. PSD-iştii s-au ridicat şi au plecat. În consecinţă, şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum. Ea a fost reluată azi, chiar înaintea şedinţei ordinare a CJ. În comentariile sale pe marginea incidentului, Romeo Vatră a spus că trebuie văzut dacă nu cumva s-a schimbat majoritatea din CJ. În replică, social-democratul Stanciu a spus că le oferă liberalilor posibilitatea de a demonstra acest fapt. După care a cerut schimbarea şefilor la comisiile deţinute de liberali. În urma votului, s-a demonstrat că PSD încă deţine majoritatea în CJ Iaşi.

Deşi încă nu au anunţat oficial, liberalii vorbeau că vor ataca hotărîrea prin sesizarea instituţiei prefectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *