Şedinţă CL-”Consilierii Chirica” iau apărarea şefului lor!

Politic

O declaraţie politică a liberalului Răzvan Timofciuc a stîrnit o reacţie neaşteptată a consilierilor PSD Victor Surdu, Gabriel Harabagiu şi alţii, lucru care naşte cîteva întrebări!

Ce a spus Timofciuc? Nimic în plus faţă de ceea ce media locală şi naţională a relatat deja, că primarul Mihai Chirica i-a numit pe românii plecaţi la muncă în strănătate ca fiind , în majoritate, sclavi şi prostituate. În apărarea primarului a sărit preşedintele de şedinţă , Victor Surdu, urmat de alţi consilieri social-democraţi. Surdu a mers pînă acolo încît i-a tăiat microfonul liberalului.

Nu ne amestecăm noi în veşnica dispută Mihai Chirica-PNL Iaşi, dar un fapt ne-a atras atenţia. Primarul Chirica, dat afară din PSD cu ceva timp în urmă, a primit sprijin tocmai din partea celor care fac parte din partidul pe care l-a spurcat şi înjurat. Apelînd la memorie, realizăm că, de fapt, consilierii PSD votează în mod constant proiectele lui Chirica. De ce oare? Toate iniţiativele primarului sînt benefice pentru comunitate, justificînd astfel poziţionarea consilierilor social-democraţi? Dacă să construieşti un bloc pe un petec de pămînt cu ceva verdeaţă, să acorzi , pe bandă rulantă, titluri unor celebrităţi de care nu a auzit nimeni, a nu băga în seamă aerul bolnăvicios care pluteşte peste oraş, a privi nepăsător la drumurile mustind de bălţi la prima ploaie care durează mai mult de cinci minute, atunci, da, primarul are numai iniţiative pentru care merită felicitat. Chiar nu se găseşte niciodată nimeni din PSD să nu fie de acord cu Chirica? De aici şi întrebarea, consilierii social-democraţi sînt ai lui Chirica? Nu ştim, dar în mod cert ai PSD nu sînt. par a fi, mai mult, pe persoană fizică.

Ştim că toţi au ajuns acolo pentru că , în urma cu trei ani, Chirica i-a pus pe listă. Dar nu pe lista sa, ci pe cea a unui partid! Iar de la partid nimeni nu pare a se sinchisi de asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *