Şedinţă CJ Iaşi! Toate proiectele au trecut, dar nu toţi aleşii au votat!

Politic

Toate proiectele de hotărîre aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de astăzi a Consiliului Judeţean Iaşi au fost votate!

Totuşi, a trage de aici concluzia că a fost o şedinţă liniştită, în care toţi cei prezenţi au conclucrat pentru binele judeţului, ar fi o greşeală.

Proiectele au fost votate doar de aleşii judeţeni PSD şi ALDE. Liberalii, ca de obicei, au căutat un nod în papură. Şi, au spus ei, l-au găsit. Pretextînd că procedura de vot nu a fost supusă dezbaterilor, liberalii, secondaţi de PMP, au refuzat votul electronic. De fapt, procedura fusese votată la o şedinţă anterioară, da, aşa-i cînd vrei cu tot dinadinsul să bagi băţul prin gard în speranţa unui scandal mediatizat.

Voci din PSD Iaşi se plîng că, deşi au grijă să-şi încaseze lunar indemnizaţiile de aleşi judeţeni, liberalii , prin neexercitarea, azi, a votului, au încercat blocarea proiectelor judeţului. În opinia social-democraţilor, jocul făcut de liberali nu are nici în clin, nici în mînecă, cu probleme judeţului. Totul, spun ei, ar trebui citit în cheie electorală. Adică, atacarea cu toate mijloacele a lui Maricel Popa, candidatul PSD pentru CJ, cu scopul de a-i netezi drumul spre fotoliul de preşedinte al instituţiei lui Costel Alexe, tata şi mama drujbarilor din România.

Ca o concluzie, poate ar fi bine ca şi CJ să urmeze exemplul parlamentarilor şi să încerce şi şedinţe cu prezenţă fizică. Astea on-line dau loc la soi şi soi de chiţibuşuri, de numai viaţă politică nu e…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *