Se visează Costel Alexe ministru al mediului?

Politic

Deputatului PNL de Iaşi Costel Alexe îi miroase a fotoliu ministerial! Mai precis, fotoliu de ministru al mediului. El se regăsea, deja, în această poziţie, pe o aşa-zisă schiţă de guvern ajunsă, pe surse, în posesia presei bucureştene, dar am crezut că e , doar aşa, o goangă. Mai ales că la cererea noastră de a confirma sau infirma zvonul, Alexe a devenit, brusc, mut.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Alexe lasă deopate şuturile obişnuite la adresa preşedintelui CJ  Iaşi, Maricel Popa, şi osanalele adresate preşedintelui Iohannis şi se dă specialist în mediu. Liberalul ieşean propune o serie de măsuri care, în opinia sa, ar trebui implementate pentru a opri fenomenul defrişării ilegale a pădurilor. Doar că astea zise de el nu ţin de mediu, ci de aplicarea legii. Legile există, dar nu sînt aplicate. Dacă vreţi să vă daţi specialist în mediu, alegeţi al subiect , domn Alexe.

În orice caz, Alexe se arată a fi cam singurul liberal ieşean cu privirea aţintită spre Palatul Victoria. Nici un alt membru al PNL Iaşi nu şi-a declarat apetenţa pentru vreo funcţie, nici măcar pentru una de secretar de stat. Cel puţin aşa spun persoane aflate în conducerea filialei. Ce poate să însemne asta nu ştim. Consideră că Orban nu-şi va trece guvernul şi, deci, nu are rost să intre într-o echipă moartă din start şi aşteaptă un alt ”selecţioner”? Li s-a spus să nu ridice glasul că locurile sînt deja împărţite iar la ei nu a căzut nimic? Sau, pur şi simplu, nu se găsesc competenţe cu iz ministerial prin PNL Iaşi? Vom afla şi asta, doar că trebuie să mai aşteptăm!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *