Se mai opune cineva în PNL Iaşi candidaturii lui Mihai Chirica?

Politic

Avem, aşa, un ”feeling” că prin PNL Iaşi mai toată lumea s-a împăcat cu schimbarea de macaz politic hotărîtă de conducerea de la Bucureşti!

Spunem asta pentru că o scrisoare intitulată drept deschisă, adresată de consilierul local Etienne Ignat conducerii de la Bucureşti, pare a nu avea nici un ecou în rîndurile ”mărimilor” liberale ieşene. Doar pe la firul ierbii vedem ceva reacţii, dar alea…

Facebook-ul, ca de obicei, dă pulsul unei organizaţii politice în zilele noastre. Şi ce vedem acolo? Păi, cam aşa: Bodea a postat, cu mult sîrg, pe vechile lui teme cu poluarea , de parcă încă ar fi candidatul PNL la primărie. Nimic despre tînguielile(botezate principii!) adresate de Ignat liderilor centrali ai partidului, pe motiv de parte perdantă în razboiul intern. Alexe ne povesteşte cum a participat el azi la acordarea titlului de ”cetăţean de onoare” al Braşovului către două somităţi. Despre Iaşi nimic, de parcă nici n-ar exista. Liderul consilierul locali ieşeni, Eduard Boz, nu mai postează nimic pe facebook de la izbucnirea scandalului. Prudenţa întotdeauna e folositoare! Vatră , în schimb, da! Liderul consilierilor judeţeni ai PNL ne aminteşte, într-o postare de ieri, că tinerii de azi nu mai ştiu mai nimic despre Brâncuşi. Dacă-i pe aşa, atunci e nasol, nimic de zis! Scrisoarea de azi a lui Ignat nici măcar nu e pomenită. Poate vă închipuiţi că Ignat a obţinut sprijinul mediatic al lui Răzvan Timofciuc? Nu, tace şi el.

Am încercat  să obţinem reacţii de la Bodea, Alexe şi Scântei, parlamentari de Iaşi la urma urmei. Bodea şi Alexe, tăcere. Scântei ne-a transmis că se află într-o conferinţă şi nu cunoaşte scrisoarea cu pricina. Scuzabil..

Concluzie: abandon total. Nu e clar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *