Să rîdem un pic! Azi cu…

Politic

Şeful, neoficial, al tuturor drujbarilor şi tăietorilor de lemne din România, ministrul, oficial, al mediului şi pădurilor, Costel Alexe, a făcut azi o chestie de te umflă rîsul. Prin intermediul unui comunicat de presă, difuzat ieri, a convocat jurnălimea, azi, la 9,30 pentru o întîlnire. Unde? Luaţi de aici.
”Reprezentanții mass-media care doresc să participe la eveniment sunt așteptați, începând cu ora 09:30, la următoarele coordonate geografice: 47.0585403, 27.7240617.” Simplu, nu? Nu-i mare scofală, un pic înainte, apoi la dreapta şi a doua la stînga.

Interesant e că am avut curiozitatea să aruncăm un ochi pe live-ul făcut public de Alexe cu acest prilej. Wishfull thinking pentru idioţi. Spunea Alexe că îşi doreşte ca pădurile seculare să rămînă şi altea alea. Bravo, e bine, dar ce te-a împiedicat să faci asta pînă acum, că se taie în draci. Eşti ministru, nu pădurarul de la Schitu Duca, poţi lua măsuri ca să se împlinească începînd chiar de azi ce spui tu. Dar tu ne spui că speri. Şi atît. Şi eu sper, şi alţii speră.

Dom, ministru, schimbaţi-vă echipa de consilieri pe imagine. Sînt slabi de tot, zău aşa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *