Să mai şi rîdem un pic! Nu vă spun cu cine că ştiţi voi…

Politic

Gata cu postări în ţinute de gală şi cu pălării! Gata cu postări despre cine ştie ce simpozioane de care nu a auzit nimeni! Gata cu postări despre ce mai face familia regelui Mihai I! Gata!

Distinsul senator PNL de Iaşi, Laura-Iuliana Scântei ne arată, în ultima sa postare pe facebook, că poate să se ocupe şi de lucruri serioase. De-o pildă, soarta Europei! Ia citiţi aici ce scrie domnişoara senator. Cu comentariile noastre alături, bineînţeles.

”Curtea Suprema din Marea Britanie a decis: suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson premierul bitanic este un act ilegal.

Se înmultesc premierii europeni cu discurs politic anti-european si populist, si mai nou, după modelul Veorica Dăncilă, guvernele ilegitime si ilegale.

Biata Marii Britanii, biata Românie! Încotro Europa!”

Vizionar şi înduioşător în acelaşi timp! Ne-au podidit lacrimile! După ce le-am şters, (cu mîneca de la cămaşă, că n-aveam batistă prin apropiere!) ne-am gîndit să zicem şi noi vreo două. Vorbe!

Numele premierului român este , totuşi, Viorica, nu-i aşa, stimată IulEana?

Guvernul este legitim şi, pe cale de consecinţă, şi legal. Aşa a ieşit cînd s-a dat în bobi în decembrie 2016. Că nu vă convine dvs,, asta-i altă chestie. Aveţi şansa să-l dărîmaţi peste cîteva zile. Poftim la treabă.Să vă vedem.

Numele ţării este Marea Britanie, deci acordul este defectuos. Ne ducea gîndul că e vorba de vreo Mărie care s-a măritat cu unul cu numele de familie Britanii. La ultima propoziţie trebuia un semn de întrebare. Cel de exclamare n-are ce căuta acolo. Cam multe greşeli pentru reprezentanta unui partid zis de elită, care din analfabeţi şi agramaţi nu i-a scos pe cei cu alte opinii politice, recte ”ciumaţii roşii”.

Şi acuma, un pariu. Vă prindeţi că prezidentul Orban o mai trînteşte la anul încă o dată cap de listă liberală la Iaşi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *