S-au redeschis creşele în Iaşi!

Politic

Primarul Mihai Chirica anunţă, într-o postare pe facebook, redeschiderea creşelor din municipiul Iaşi. Şeful municipalităţii nu uită să menţioneze şi că ieri au fost încheiate lucrările de modernizare la o creşă din Iaşi . Deşi în imaginile de la inaugararea acesteia Chirica poate fi văzut alături de Costel Alexe, proaspătul liberal nu menţionează în postare numele şefului său pe linie de partid.

O fi crezînd că-i aduce un prejudiciu de imagine sau cum?

”Am deschis creșele din municipiul Iași. De astăzi micuții sunt așteptați, cu drag, în cele mai bune condiții!

Ieri, 21 iunie, am inaugurat Creșa Nr. 10 – „Piticii Năzdrăvani” unde am încheiat lucrările de modernizare, fiind refăcută 100%. Investiția a fost de circa 1,2 milioane de lei, susținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Până la sfârșitul anului vor fi finalizate și lucrările de extindere și modernizare de la Creșa nr. 1 – „Universul copiilor”, cu o valoare de circa 2,15 milioane de lei. Mai mult, avem în proiectare încă cinci astfel de amplasamente care vor deservi intrările dinspre zona metropolitană.

Activitatea creșelor va fi organizată în condiții stricte de igienă și protecție sanitară. În perioada pandemiei am făcut toate reparațiile, acțiuni de curățenie și dezinfecție și am adus dotările necesare la toate creșele din oraș, astfel încât reluarea activității să se facă în condiții cât mai sigure.” a scris Chirica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *