S-a pus de o frăţie Chirica-PNL în Consiliul Local Iaşi?

Politic

Chestii tare ciudate in şedinţa ordinară a legislativului ieşean de ieri!

Am asistat practic la un non-combat Chirica-PNL, după ce, pînă mai ieri ieşeau scîntei aproape la orice punct de pe ordinea de zi a trecutelor şedinţe. Ieri, nu! Pace şi prietenie, de ziceai că liberalii şi social-democraţii s-a întîlnit la o agapă amicală şi acuşi, acuşi, vor sosi şi tăvile cu mici şi navetele de bere.

Haideţi să vedem ce a fost curios:

1.Timofciuc, care nu ratează în nici o şedinţă ocazia de a-l ataca pe Chirica, ieri a fost cuminte, chiar politicos.

2. Marii luptători împotriva PUZ-urilor, liberalii, au votat unul în folosul consilierului social-democrat Nedelcu.

3. Liberalii au blocat un PUZ de care ar fi beneficiat consilierul PSD Boca. Nici o reacţie de la colegii de partid. Ba mai mult, Chirica, al cărui susţinător este, a tăcut mîlc.

4. Politeţuri, delicateţuri între primar şi liberali, între consilierii celor două partide. Sigur, e frumos aşa, binele oraşului, discuţie civilizată şi alte sintagme din astea care iau ochii fr.., pardon, publicului, dar parcă-i prea aşa deodată.

Apar şi cîteva întrebări.  Consilierii PSD sînt ai lui Chirica, nu ai partidului, nu mai e un secret pentru nimeni. Dar cei ai PNL, mai sînt ai lui Bodea?După cum l-au combătut ieri pe cel care ar fi principalul adversar al liderului lor în viitoarele alegeri locale, apar semne de îndoială, că doar nu Bodea a impus linia de conduită de ieri. Mai adăugăm că liderul judeţean al PNL , Costel Alexe, nu a făcut nici un comentariu pe marginea declaraţiei de sprijin a lui Iohannis făcută de Chirica. Măcar aşa, de ochii lumii, pentru fr.., pardon, pentru votanţii liberali. Deci, întrebarea este; S-a dat undeva la pace între Chirica şi PNL? Dacă da, spuneţi-o, să ştim şi noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *