Reacţie acidă a lui Etienne Ignat la adresa Iuliei Scântei!

Politic

Consilierul municipal PNL Etienne Ignat , semnatar, ieri, a unei scrisori deschise adresate conducerii PNL în care se declară dezamăgit de probabila aducere a lui Mihai Chirica în postura de candidat al partidului, nu se arată surprins de lipsa de reacţie şi informare a senatorului PNL de Iaşi, Iulia Scântei.

”Iulia Scântei oricum nu ştie nimic din ce se întîmplă în filiaşa Iaşi. Ea e la Bucureşti. Eu mă adresez membrilor PNL din Iaşi, fiind o situaţie care vizează filiala Iaşi. Nu e vina mea ca doamna Scântei nu este cunoscută în filiala Iaşi sau de ieşeni şi că are în sondajul PNL 2%.” a spus Ignat , în cadrul unei discuţii în format electronic.

Într-un articol publicat ieri de platforma noastră, Scântei a refuzat să facă un comentariu relativ la scrisoarea deschisă a lui Ignat, pe motiv că nu o cunoaşte. Scântei a fost aleasă senator PNL de Iaşi în urma alegerilor din decembrie 2016, ea fiind impusă pe un loc eligibil de conducerea centrală a partidului. Dragomir Tomaşeschi, pe atunci membru PNL, a acuzat, la momentul respectiv, că Scântei a candidat fără să fie membru al partidului, ceea ce încălca statutul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *