Reacţia lui Bodea la declaraţia de susţinere a lui Iohannis făcută de Chirica!

Politic

Declaraţiile făcute ieri de primarul Mihai Chirica, potrivit cărora va sprijini candidatura lui Klaus Iohannis, au făcut vîlvă înmunicipiul Iaşi.

Contactat telefonic, principalul adversar politic al lui Chirica, deputatul liberal Marius Bodea, spune că declaraţia şefului executivuluiieşean nu este altceva decît ”o acţiune de imagine şi atît.”, în urma căreia speră să tragă foloase politice. ”Normal că îl sprijină, pentru că ştie că Iohannis mai cîştigă un nou mandat. Cu 2%, cît a luat candidatul lui personal la europarlamentare, în care a investit şi bani , şi pe care l-a plimbat peste tot prin oraş, evident că nu este vorba de nici un fel de aport electoral pentru preşedinte. Şi la cîte scandaluri penale au fost numai anul acesta legate de domnul Chirica, pot spune că mai mult ne încurcă acest show pe care îl face.” a spus Bodea.

Încercarea de a afla şi părerea liderului judeţean al PNL, deputatul Costel Alexe, vizavi de declaraţiile primarului Mihai Chirica a eşuat, Alexe nerăspunzînd cererii noastre de a face comentarii.O parte însemnată a presei ieşene îl consideră pe Alexe ca principalul ”sforar” în încercarea de a-l aduce pe Chirica în tabăra liberală. Alexe a dezminţit întotdeauna acest fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *