Primarul gagicar anunţă că se autosuspendă din PNL!

Politic

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti-Siret, a anunţat astăzi, că se autosuspendă din PNL, urmare a acuzelor care i se aduc privind relaţii sexuale cu minore.

”În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.
Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.
Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz.
Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile.
Sănătate multă tuturor!” 
a scris Butnariu pe pagina sa de facebook.

”Unul dintre cei mai influenţi primari PNL din judeţul Iaşi a recunoscut în instanţă că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul primăriei. Damian Butnariu a întreţinut „raporturi sexuale normale şi orale“ cu cele două copile, victime ale unei reţele de trafic de minori din zona Paşcaniului. Una dintre ele fusese răpită de la şcoală chiar cu câteva ore înainte de a fi vândută primarului. Ulterior incidentului, a încercat să se sinucidă. Primarul Butnariu invocă amnezia: „nu mai ştiu, e mult de atunci“. Procesul proxeneţilor care îi serveau copile edilului urmează să se reia la Curtea de Apel Iaşi . ”Peştele“-furnizor al primarului a primit 15 ani de închisoare în primă instanţă.” a dezvăluit, în ediţia sa de azi, Ziarul de Iaşi.

Încercarea de a afla şi opinia preşedintelui PNL Iaşi, Costel Alexe, relativ la scandal, a eşuat, actualul ministru al Mediului nerăspunzînd întrebărilor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *