Porţia de rîs! Muşteriu, aceeaşi distinsă doamnă senator PNL de Iaşi!

Politic

Dom,le, dorinţa de popularitate a unor aleşi ai nosştri capătă, uneori, accente comice!

Domnişoara senator PNL Laura-Iuliana Scântei, remarcată pînă în prezent prin trei lucruri, iese în evidenţă şi cu un alt patrulea.Le-a oferit elevilor preminaţi din clasele V-VIII , aflaţi în excursie în Bucureşti, o amintire de neuitat. Vizitarea Parlamentului, de parcă copilărimea de 10-14 ani exact asta îşi doreau la sosirea în capitala ţării şi nu umblatul prin parcuri de distracţii şi mall-uri.

”In plinã crizã politicã guvernamentalã si parlamentarã marcată de iesirea de la guvernare a ALDE și de negocieri politice pentru functia de Presedinte al Senatului, am avut ocazia sã fiu gazda unui grup de 33 de copii, elevi ai scolilor generale din Comuna Ceplenita, judetul Iasi care au obtinut rezultate scolare deosebite si premii în anul scolar 2018-2019.

Am avut astfel bucuria de a nu fi singurã la deschiderea noii sesiuni parlamentare, ci împreunã cu micii ieseni, premianti ai claselor V-VIII din Comuna Ceplenița și profesorii lor, alãturi de care am parcurs întreaga agendã complicatã a zilei: deachiderea solemnã a sedintei de plen, o incursiune în istoria clãdirii Parlamentului si vizitarea celor mai importante sãli de sedinte ale Senatului.” se laudă domnişoara senator într-o postare pe pagina ei de facebook.Da, nimic de zis, complicată agendă!

Acuma să revenim şi la celelalte lucruri care au adus-o în atenţia opiniei publice pe distinsa domnişoară senator. În primul rînd, candidatura ei într-o organizaţie în care , pentru a o cunoaşte, membrii ei au trebuit să dea ”google search”, să vadă şi ei cum arată la faţă. În al doilea rînd, colecţia de pălării, de regulă, retro, cu un aer uşor aristrocratic. Iar în al treilea rînd, postările permanente despre familia fostului rege Mihai I, de ai fi zis că e angajata lor şi nu aleasa poporului. Cît despre aportul ei la bunul mers al treburilor ţării, nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *