Pentru ce şi-a părăsit Marius Dangă jilţul de consilier judeţean?Zvonistică!

Politic

Anunţul demisiei din CJ a liberalului Marius Dangă a căzut pe neaşteptate, tocmai cînd, încă, junele PNL-ist părea a fi pe cai mărişori. Făcea parte din echipa care controlează PNL Iaşi(sc Alexe & co srl) şi avea şi permisiunea să spună şi el cîte ceva în şedinţele CJ, evident după ce Romeo Vatră trasa direcţia printr-o primă intervenţie pe subiectul aflat în dezbatere. Şi atunci,ce să fie, ce să fie?

Zvonuri date pe tobogan de oameni negri la suflet, dar , de regulă, binişor informaţi, spun că la mijloc ar fi nişte bănişori. Mai precis, că Dangă ar fi antamat un contract, pe perioadă determinată, cu un minister, pentru a oferi consultanţă pe domeniul unde, neîndoielnic, are expertiză, şi anume achiziţiile publice.

Încercarea de a obţine confirmarea sau infirmarea zvonului a primit de la Marius Dangă un răspuns în doi peri. Liberalul a răspuns la SMS-ul trimis de noi, prin care îl anunţam că vom publica ştirea ca zvon, că ”eu nu vă pot opri” şi că ”mai mult decît ce am declarat, nu mai declar”. Deci, creadă fiecare ce o vrea!

Dacă zvonul, totuşi, se adevereşte, atunci avem un liberal, e drept, pe persoană fizică, care tocmai face afaceri cu statul. Păi, cum vine asta? Parcă liberali de frunte ne-au spus că nu-i bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *