Mulţi absenţi la şedinţa CJ Iaşi de azi!

Politic

Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Iaşi de astăzi ar fi putut la fel de bine să fie numită şi extraordinară! Şi asta dintr-un singur motiv, a condiţiilor în care s-a desfăşurat.În Sala mare a prefecturii, aleşii judeţeni au stat răsfiraţi, unii alegînd ultimele rînduri, la distanţă bună de ceilalţi. Aproape toţi purtau un accesoriu devenit banal în ultimele zile:masca medicală. Jurnaliştii nu au fost prezenţi.

Remarcăm şi absenţele destul de numeroase, în sală fiind prezenţi aproximativ două treimi din cei 36 de consilieri judeţeni. De la PSD au lipsit Ivancia şi Cătur. De la PNL, Vatră, Moroşan şi Timofciuc. Contactat telefonic, Romeo Vatră a spus că a contractat o uşoară răceală şi a considerat că e mai prudent să rămînă acasă. Motivele celorlalţi absenţi nu le cunoaştem.

Şedinţa propriu-zisă, la care a participat , în calitate de invitat , şi prefectul Marian Grigoraş, a consemnat, ca de obicei, obişnuitele contre între liberali şi social-democraţi, de mai mică amploare de această dată, datorită situaţiei generale şi a absenţei lui Romeo Vatră. S-au votat alocări de fonduri, organigrame de spitale , contribuţii pentru asociaţii din care judeţul face parte….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *