Minea a fost lăsat de izbelişte! Conducerea PNL Iaşi zice că nu ştie de unde a avut consilierul judeţean banii pe care i-a donat!

Politic

Nimeni din PNL Iaşi nu pare a şti nimic de fabuloasa finanţare de peste 200.000 euro , oferită în campania pentru alegerile europarlamentare de consilierul judeţean Marius Minea!

În contextul acerbei lupte pentru putere în filială care se dă între deputaţii Marius Bodea şi Costel Alexe, Minea este catalogat ca făcînd parte din tabăra celui din urmă. De aici ar reieşi că Alexe ar putea să nu fie străin de donaţia de aproape un sfert de milion de euro făcută de cineva a cărui leafă lunară nu depăşeşte o mie de euro. Contactat prin sms, Alexe spune că nu are de unde să ştie de unde ar avea banii Minea. Nici Bodea nu are habar. În cursul unei discuţii telefonice, deputatul ieşean a spus că el nu a candidat la europarlamentare , nu s-a implicat financiar şi nu ştie de unde ar proveni banii.

Şi, totuşi, ai cui bani i-a dat Minea? I-a împrumutut de undeva? În declaraţia sa de avere, împrumutul, dacă a existat, nu apare. Deci, prezumăm că împrumutul nu a avut loc. Dar banii există!

Puse lucrurile cap la cap iese că Minea a fost o simplă săgeată a cuiva din PNL. A cui? Nu ştim cu certitudine încă. Dar ce ştim e că a fost lăsat singur la înaintare şi riscă să-şi spargă capul. Pentru că banii ăştia trebuie justificaţi cumva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *