Mihai Chirica:” Bodea este un frustrat. O piatră de moară pentru PNL”!

Politic

”Meciul” Mihai Chirica-Marius Bodea, adică primarul în funcţie vs. candidatul PNL la primărie se încinge . Chirica îl catologhează pe Bodea drept ”frustrat”. Asta după ce ieri, într-o conferinţă de presă, Bodea l-a numit pe Chirica ”mafiot.” Reacţia primarului survine după un interviu în format electronic. Redăm mai jos răspunsul primit din partea primarului Mihai Chirica.

”Nu cred că este importantă pentru mine această ieşire publică, mai ales că a avut şi un atac mizerabil la persoana mea. De fapt, este un atac politic care arată multă frustrare, pentru că domnul deputat Bodea este de la începutul mandatului său o dezamăgire pentru electoratul ieşean.În patru ani de mandat, în care din calitatea de vicepreşedinte a comisiei de transporturi , şi acum de preşedinte a acestei comisii din parlamentul Românie, a abandonat impardonabil proiectul de centură ocolitoare a municipiului Iaşi, precum şi cel de autostradă pentru Moldova, proiecte care erau la îndemîna funcţiei ocupate, contribuind direct la subdezvoltarea Iaşului şi a Moldovei. Mai mult, nu are nici un proiect propus, demarat sau finalizat pentru Iaşi. Efectiv a consumat circa un milion de euro în patru ani de mandat din banii publici, pentru a sta în fotoliul de parlamentar. De aici provine, probabil, toată frustrarea sa politică motivată de faptul că în scurt timp îşi încheie cariera şi nu lasă nimic bun în urmă. Părerea mea este că domnul Marius Bodea este o piatră de moară pentru PNL Iaşi. Toate sondajele, făcute de mine personal, de PNL, de PSD, de alte formaţiuni politice sau civice, arată că dumnealui este mult sub scorul partidului, respectiv al PNL, fără vreo şansă de cîştig.Prin urmare, nici un partid serios, care deţine preşedinţia României şi se doreşte a fi la guvernare, nu poate candida la primăria unui oraş de talia Iaşului cu o persoană complet nepregătită din punct de veder profesional şi respinsă de ieşeni. Prin urmare, orice confruntare cu domnul Bodea mă lasă indiferent, mai ales că nu cred că se va ajunge acolo, PNL fiind un partid istoric care nu-şi permite o astfel de abordare.

Referitor la doamna Chichirău, probabil, după ce îşi va rezolva problemele interne de partid , va vedea lucrurile cu alţi ochi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *