”Meci” Chichirău-candidatul PLUS Iaşi pentru ”titlul” de candidat comun la primăria municipiului!

Politic

Deputatul USR Cosette Chichirău va mai avea un hop de trecut pînă să devină candidatul oficial al USR-PLUS la Pimăria ieşeană.

După ce a cîtigat competiţia internă din USR pentru candidatură, Chichirău va trebui să se ”dueleze” şi cu candidatul propus de PLUS Iaşi pentru a obţine dreptul de a candida la funcţia de primar al municipiului Iaşi.”Aşa este protocolul intern dintre USR şi PLUS pentru desemnarea candidaţilor şi este valabil pe întreg teritoriul ţării, nu numai la Iaşi. La sfîrşitul acestei săptămîni, noi vom anunţa , într-o conferinţă de presă, atît candidatul nostru la primărie, cît şi pe cel pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Se vor face discuţii interne, iar învingătorii vor deveni candidaţi comuni. ” a spus, în cadrul unui interviu telefonic, Daniel Şandru, coordonator PLUS pe Regiunea Nord-Est şi membru al Consiliului Naţional al formaţiunii politice.

Pînă în prezent USR Iaşi nu şi-a desemnat candidatul pentru preşedinţia CJ Iaşi. Conform unor informaţii pe surse, acest lucru se va întîmpla în cursul lunii aprilie, competiţia cu candidatul anunţat de PLUS Iaşi urmănd să aibă loc imediat după aceea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *