Marius Bodea nu crede că va fi nevoit să o susţină pe Cosette Chichirău la alegerile locale!

Politic

Deputatul PNL Marius Bodea, prezumtivul candidat al PNL la Primăria Iaşi, nu crede că la alegerile locale din iunie se va pune problema unei alianţe PNL-USR, decît dacă alegerile se vor desfăşura într-un singur tur. Întrebat dacă ar sprijini-o pe Cosette Chichirău, prezumtiv candidat al USR la Primăria Iaşi, în condiţiile unui singur tur de alegeri şi a unei mai bune poziţionări a acesteia în sondaje, Bodea a răspuns că ”normal că da, numai că şi astăzi sondajele arată exact invers.”

”Însă vom avea două tururi! PNL se va lupta pînă la capăt să avem două tururi. Peste 80% dintre români doresc asta, conform sondajelor făcute.” a mai spus Bodea.

Întrebarea adresată politicianului ieşean vine în contextul în care Cosette Chichirău a spus, ieri, într-o conferinţă de presă, că, în ipoteza unor alegeri într-un singur tur şi a unei mai bune poziţionări a lui Bodea în sondaje, se va retrage şi-l va susţine pe liberal.

Pînă la alegeri cei doi mai au unele hopuri de trecut. Chichirău trebuie să cîştige competiţia internă împotriva candidatului desemnat de PLUS, Liviu Iolu, iar Bodea să-şi asigure susţinerea centrului de la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *