Marius Bodea:” Eu sînt candidatul PNL pentru Primăria Iași în 2020!”

Politic

Deputatul PNL Marius Bodea, președintele Organizației municipale Iași a PNL, a reacționat la afirmațiile deputatului Costel Alexe, președintele județean al liberalilor, care a spus că nu au fost încă stabilite candidaturile partidului pentru Primărie și CJ.

”Singurul lucru sigur astăzi în PNL Iași, și validat de conducere, este tocmai candidatura mea la funcția de primar din partea PNL Iași. Restul pot fi fie interpretări nefericite ale unei declarații, fie fie declarații nefericite sau formulate într-un context mai larg.Ieșenii să aibă încredere cî din 2020, de pe funcția de primar, voi schimba în bine lucrurile în Iași și voi face administrație exclusiv pentru cetățeni.” a spus Bodea, intervievat electronic.

Ieri, Costel Alexe a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă, că un candidat al PNL pentru funcția de primar al Iașului va fi stabilit abia după derularea alegerilor prezidențiale, Marius Bodea fiind și el înscris în cursă. Platforma noastră a publicat , tot ieri, un articol în care surse foarte bine informate din mediile liberale ieșene dădeau ca sigură înlocuirea lui Marius Bodea cu un candidat din afara partidului, dar care se bucură de o foarte mare notorietate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *