Maricel Popa:”Opoziţia vrea să se razbune pe cei care nu o votează”

Politic

Preşedintele PSD Iaşi , Maricel Popa, este de părere că depunerea moţiunii de cenzură este doar un joc mediatic făcut de partidele din opoziţie.”Este cea mai slabă moţiune care a fost depusă vreodată. S-a văzut asta la citirea ei, cînd în sală nici măcar cei care au semnat-o nu au fost prezenţi în număr mare. Totul este un joc mediatic.” a spus , azi, Popa, în cadrul unei conferinţe de presă.

El este de părere că moţiunea nu va trece, dar, în cazul în care opoziţia va reuşi să adune numărul de voturi necesar, pierdanţi vor fi bugetarii şi pensionarii. ”Reprezentanţii opoziţiei spun că vor reduce drastic numărul de bugetari şi nu vor mai mări pensiile. Aceasta este doar o răzbunare pentru acele categorii sociale care nu îi votează. Opoziţia face o politcă neconstructivă. Critică orice. Au criticat pînă şi programul start-up, care a adus anul trecut, numai în judeţul Iaşi, peste 1600 de noi locuri de muncă.” a mai spus Popa.

Liderul PSD Iaşi a mai spus că la momentul votării moţiunii nu vor exista defecţiuni din partea parlamentarilor ieşeni ai partidului.”Vor fi toţi prezenţi în sală, dar nici unul dintre ei nu va vota moţiunea.Am discutat cu ei problema aceasta.” a spus Maricel Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *