Maricel Popa:”Ce a făcut ”deputatul-clănţău” pentru Iaşi? Nimic!”

Politic

Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a reacţionat extrem de dur la acuzele aduse de deputatul PNL Costel Alexe într-o conferinţă de presă ce a avut loc duminică!

În întîlnirea de azi cu jurnaliştii ieşeni, Popa l-a numit pe Alexe, incontinuu, ”deputatul-clănţău” sau ”deputatul viperă”. Fruntaşul social-democrat a explicat că etichetările provin de la faptul că Alexe vorbeşte, în opinia sa, prea mult şi din cauză că singurul său proiect a fost legat de o specie de vipere, proiect eşuat , după părerea lui Popa. Liderul PSD Iaşi l-a atacat pe Alexe şi pe tema activităţii sale parlamentare dar şi a celei ministeriale. ”Ce a făcut pentru Iaşi în cei aproape opt ani de mandat? Nici o iniţiativă, nici un proiect, de la venirea la putere se ţine doar de plasat în funcţii cumetrii.Nu are nici o legătură cu Iaşul, nu ştie ce se întîmplă la firul ierbii. Probabil stă mai mult în Adjud decît în Iaşi.Ca ministru, este un incompetent . A anunţat măsuri împotriva tăierii pădurilor chiar a doua zi după ce a preluat ministerul, dar nu a implementat nimic. Trebuie să facă şi el ceva, nu numai să stea la televizor şi să dea declaraţii. ” a spus Popa.

Popa a negat că ar exista primari PSD care se pregătesc să treacă la liberali. ”Eu nu ştiu de nici unul care ar vrea să plece. Alexe anunţă de cinci luni plecări, dar nu s-a întîmplat nimic. Sînt doar zvonuri.” a mai spus Maricel Popa.

Întrebat de ziarişti despre anunţarea candidaţilor PSD pentru primăria Iaşi şi pentru Consiliul Judeţean, Popa a spus că aceasta se va face foarte curînd, dar a evitat să dea nume. ”Sondajul intern şi măsurătoarea sînt gata. Mîine vom avea o şedinţă judeţeană şi tot mîine, sau luni, vom anunţa public candidaţii PSD.” a spus Popa. Legat de eventuala candidatură pe listele partidului său a primarului Mihai Chirica, Popa a spus că ”uşile sînt deschise pentru toată lumea” şi că are o colaborare instituţională foarte bună cu Chirica, fără a dezvolta pe mai departe subiectul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *