Maricel Popa:”Alexe a trecut la intoxicări. Eu am încredere în primarii noștri din județ”!

Politic

Președintele Organizației județene Iași a PSD reacționeze după afirmațiile liderului liberal Costel Alexe, potrivit cărora cel puțin 10 primari social-democrați din județ vor trece la PNL. Maricel Popa afirmă că totul nu este decît o parte a unui plan general de intoxicare a opiniei publice.

 

Maricel Popa: Am incredere totala in edilii social-democrati din judet.  Costel Alexe nu intelege ca pentru a-ti crea vizibilitate e nevoie de proiecte si realizari concrete, nu de minciuni si intoxicari publice.

PSD Iasi respinge categoric afirmatiile lansate in spatiul public de presedintele liberalilor ieseni. Dupa ce au fost efectuate tot felul de incercari nereusite de a destabiliza PSD la Iasi, liberalii au aruncat acum o noua perdea de fum, doar, doar vor capta atentia iesenilor.  

Maricel Popa, presedintele PSD Iasi transmite un mesaj clar, ferm, atat opiniei publice, cat si primarilor social-democrati, cu privire la aceasta situatie.

„Timp de trei ani, opozitia liberala a incercat sa intarzie sau sa blocheze toate proiectele demarate de administratia judeteana, dar si de administratiile locale, iar acum au tupeul sa spuna ca o parte dintre primarii PSD Iasi ii sustin.  Am incredere totala in edilii social-democrati din judet. Sunt oameni cu experienta, echilibrati si destoinici care nu pot sa aplece urechea la astfel de dezinformari. 

Scopul acestui anunt facut de presedintele PNL Iasi are iz politic, atat local, cat si national. Incearca, din nou, sa fure startul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. Nimic surprinzator pana acum! Din pacate, seful liberalilor nu intelege ca pentru a-ti crea vizibilitate e nevoie de proiecte si realizari concrete, nu de minciuni si intoxicari publice. Costel Alexe se comporta de parca liberalii ieseni ar fi rezolvat toate problemele iesenilor si acum au grija PSD Iasi.  Or, daca e luat la bani marunti, deputatul iesean, nu poate sa numeasca nici macar un amarat de proiect inceput si finalizat in cei aproape 12 ani in care a reprezentat Iasul in Parlamentul Romaniei. De la astfel de oameni nu  te poti astepta la fapte, ci doar la vorbe desarte.

Guvernul Romaniei sustine si sprijina proiectele tuturor  comunitatilor iesene prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), fonduri europene, pentru a moderniza drumuri, scoli, spitale, pentru a construi crese si gradinite copiilor nostri, pentru a aduce in gospodariile oamenilor toate utilitatile necesare. Acestea sunt cu adevarat preocuparile si grijile noastre. De a termina proiectele incepute si de a contribui la dezvoltarea judetului si bunastarea iesenilor.

Nu uitati, domnule Costel Alexe, ca incompetenta dvs in Camera Deputatilor se deconteaza din munca si pe spatele iesenilor. Pentru mine, nu sunteti nimic mai mult decat deputatul 0.” a declarat Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.

Biroul de presă al PSD Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *