Îzbîndă epocală în folosul Iaşului a deputatului Vosganian! A obţinut o promisiune de la un posibil viitor ministru!

Politic

Dom’le, tare deştepţi se mai crede unii , şi tare proşti îşi închipuiază că e alţii.

Nu, nu vorbim de dragul de a ne auzi vocea, avem egzempluri concrete. De o pildă, deputatul ALDE de Iaşi, Varujan Vosganian. Aţi mai auzit ceva de el în ultima vreme? Nu, nimic,mucles? Vreo conferinţă de presă ceva, vreo declaraţie, vreo observaţie ceva? Nimic. Nici măcar la sfîntă n-a venit. Păi, ce să ne spună? Că a vîndut meciul? Sigur, nu numai el, ci echipa, în componenţă completă. Nu-i nevoie, ştim cu toţii. Dar uite că Vosganian revine! În forţă! Cu un comunicat de presă în care ne trîmbiţează un nimic, o banalitate, drept o mare victorie a sa.Ia citiţi aici:

”Parlamentarul de Iași, Varujan Vosganian, i-a „smuls” ministrului desemnat pentru infrastructură Lucian Bode promisiunea că va finanța, prin buget, Varianta Ocolitoare Sud a Municipiului Iași

 

În cadrul audierilor care au avut loc în data de 29 octombrie a.c., deputatul de Iași Varujan Vosganian i-a prezentat ministrului desemnat pentru infrastructură Lucian Bode principalele investiții ale Programului pentru dezvoltarea Moldovei. Printre investițiile solicitate se numără și tronsoanele 3 și 4 ale Variantei Ocolitoare Sud a Municipiului Iași. În sprijinul cererii sale, Varujan Vosganian i-a prezentat ministrului desemnat, în timpul audierilor, Hotărârea Consiliului Local Iași prin care municipalitatea transferă în proprietatea ministerului traseele variantei ocolitoare și, de asemenea, Consiliul Local ia asupra sa și unele cheltuieli legate de utilitățile publice. În fața acestor argumente, ministrul desemnat, Lucian Bode, s-a angajat în fața Comisiilor reunite de transporturi și infrastructură că va aloca, prin Bugetul de stat al anului 2020, sumele necesare pentru continuarea construirii Variantei Ocolitoare Sud.

Reamintim că la intervenția deputatului Varujan Vosganian, membru al Comisiei de buget, finanțe, bănci a Camerei Deputaților, prin Bugetul anului 2019 au fost alocate fonduri pentru studiul de fezabilitate aferent investiției.”

 

Deci, ca să înţeleagă toată lumea, a obţinut promisiunea unui viitor ministru dintr-un guvern care încă n-a fost votat. Nemaipomenită realizare! Suficientă pentru cei 73 de ani neîntrerupţi de deputăţie şi senatorie de Iaşi. Primarul Chirica ar trebui sesizat să bage pe ordinea de zi la viitoarea şedinţă a Consiliului Local un proiect care să prevadă ridicarea, în doi timpi şi trei mişcări, a unei statui, în mărime naturală, a lui Vosganian. Undeva într-o zonă circulată intens, să vadă toţi cine le e binefăcătorul.

Păi, bine domnul deputat, cu de astea veniţi? Aţi fost la guvernare. Ce v-a împiedicat să bateţi cu pumnul în masă şi să spuneţi ce vreţi pentru Iaşi?Era frig afară, sau ce? Şi acum vă bateţi cu cărămida în piept că aţi obţinut o promisiune? Proşti ne mai crezi! Parol!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *