Iohannis atacat şi dinspre USR!

Politic

Deputatul USR Cătălin Drulă a spus , azi, la dezbaterea din Camera Deputaţilor pe marginea stării de alertă, că tot ce face preşedintele Klaus Iohannis este în cheie electorală.

Drulă a declarat miercuri în ședința de plen dedicată dezbaterii legii privind starea de alertă, că Președintele Klaus Iohannis, a luat în epidemia COVID-19 decizii electorale fără niciun argument medical, scopul fiind să nu scadă în sondaje.

Starea de alertă „e strict un obiectiv personal al lui Klaus Iohannis”, a spus Drulă. „Putea continua stare de urgenta daca situatia de sanatate o impune, cu mai putine restrictii. S-a dorit inlocuirea cu stare de alerta ca sa se livreze mai mult ca o victorie pentru puncte electorale. Este o notiune mai degraba inventata, Constitutia nu prevede starea de alerta. Acum ne intoarcem toti, ne contorsionam sa lucram in jurul unui punct impus arbitrar si electoralist de guvernare si de Presedinte. Suntem intr-o logica cu ochii la sondaje”, a mai declarat acesta.

El a indicat ca seful statului ia decizii „in functie de cum da bine la conferinta de presa”. „Asta nu arata ca o tara guvernata”, a indicat Cătălin Drulă.

 

(stiripesurse.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *