Ioan Mircea Paşcu spune că PSD va deconta alinierea în Parlament la PNL!

Politic

Fostul europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu, transmite un mesaj către ”camarazii” din PSD și arată că ”frățietatea” din Parlament cu PNL îi va costa extrem de mult la alegerile din această toamnă.

”Spuneam recent ca un prim test al credibilității PSD este votarea legii carantinarii!?

Nicușor Halici, președintele Comisiei Juridice a Camerei – PSD:

“Dăm posiblitatea celor care până la urmă, din păcate, ar putea ajunge în asemenea situaţii – mă refer la carantinare, la izolare – să poată să aibă dreptul de contestare a măsurii. (…) Izolarea şi indisponibilizarea bunurilor nu poate depăşi durata stabilită pentru riscul respectiv de izolare sau carantină a persoanelor. Mai exact, nu poţi să izolezi un bun mai mult decât carantinezi o persoană. (…)”.

Deci, sunteți conștienți ca măsurile vor fi contestate, pentru ca încalcă drepturi fundamentale, și, in loc sa eliminați încălcările, pe voi va preocupa problema ca “un bun sa nu fie izolat mai mult decât este carantinat proprietarul”? (EVZ)

Deci, test căzut cu brio pentru PSD, care, cu lozinca “responsabilității” in brațe, face “opoziție” de fațada, pentru a conlucra din plin pe dedesubt.

Ca așa stau lucrurile, o spune Ion Cupsa, deputat PNL:

“Este de remarcat că, la lucrările Comisiei juridice, aproape la fiecare dintre amendamente, ne-am adus cu toţii contribuţia şi le-am votat toţi reprezentanţii partidelor politice.” (EVZ)

Din păcate, o sa vedeți la toamna cât o sa va coste “frățietatea” asta, dragi “camarazi”!”, scrie Ioan Mircea Pașcu.

 

 

(stiripesurse.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *