Hop şi el! Şi Victor Ponta vrea să depună o moţiune de cenzură!

Politic

După PSD, și PRO România a pus gând rău Guvernului Orban. Victor Ponta anunţă că Pro România va iniţia o moţiune de cenzură imediat după ce Guvernul va emite ”OUG prin care se privatizează banii daţi de români sistemului de sănătate”, precizând că se bazează pe sprijinul PSD, UDMR, ALDE şi USR.

”Guvernul va adopta Ordonanţa de Urgenţă prin care se privatizează banii daţi de români Sistemului de Sănătate ( la iniţiativa Ministrului care “ operează sambăta şi duminică în loc să se ducă în vacante” Ludovic Orban dixit). În aceeaşi zi, Pro România va începe să strângă semnături pentru o moţiune de cenzură şi sperăm că PSD, UDMR, ALDE şi USR (care nu sunt complici cu Plus şi Voiculescu la acest jaf) să ne sprijine!”, scrie Ponta pe Facebook.

De asemenea, el anunţă că Pro România va solicita imediat Avocatului Poporului sesizarea Curţii Constituţionale.

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care ”prevede modificarea Legii privind reforma în sănătate, în sensul în care programele naţionale de sănătate – finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” de către furnizori publici şi privaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *