Greşeală sau încercare de aţîţare la razboi la vîrful PSD Iaşi?

Politic

Scurta revistă a presei locale, făcută dis de dimineaţă de orice jurnalist vrednic cît de cît de acest nume, ne-a pus în faţa unei dileme.

Am transmis, din greşeală, o informaţie eronată publicului nostru cititor?

Totul are la bază un comunicat de presă publicat, ieri, de către noi ,şi semnat de Cristian Stanciu, consilier judeţean PSD. Redăm mai jos finalul comunicatului, în care se vede şi semnătura.

”PS: Au existat discuţii cu 10 primari PNL, care şi-au arătat disponibilitatea de a-l susține pe candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale. Această informație are aceeași credibilitate ca şi cea referitoare la cei 10 primari PSD, așa zis interesați de trecerea la PNL, lansată în spaţiul public de către liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, ca să aibă ce raporta la centru şi pentru a obţine acordul de candidatură la şefia Consiliului Judeţean Iaşi.

Cristian Stanciu, Liderul grupului de consilieri județeni PSD Vicepreședinte al Organizației Judeţene PSD Iași.”

În cotidianul local ”Bună Ziua Iaşi” acelaşi comunicat este semnat de către Maricel Popa, preşedintele Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD. Redăm finalul comunicatului, aşa cum apare el în ziarul menţionat anterior.

”PS: Au existat discutii cu 10 primari PNL, care si-au aratat disponibilitatea de a-l sustine pe candidatul USR-Plus la alegerile prezidentiale. Aceasta informatie are aceeasi credibilitate ca si cea
referitoare la cei 10 primari PSD, asa zis interesati de trecerea la PNL, lansata in spatiul public de catre liderul PNL Iasi, Costel Alexe, ca sa aiba ce raporta la centru si pentru a obtine acordul de candidatura la sefia Consiliului Judetean Iasi. 

Maricel Popa, Presedintele Filialei PSD Iasi

Contactate de către noi, surse social-democrate ne-au spus că respectivul comunicat a fost semnat de către Cristian Stanciu, nu de către Maricel Popa. Aceleaşi surse ne-au mai spus şi o poveste absolut abracadabrantă, greu de crezut, dar, datorită spectaculozităţii ei, o consemnăm. Cică s-ar pune la cale învrăjbirea celor doi lideri social-democraţi , iar acest război al semnăturilor de pe comunicate ar fi doar o primă etapă a acestui plan,ipoteză greu de crezut, totuşi.

În ce ne priveşte, noi sîntem mulţumiţi că am transmis publicului informaţia corectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *