Gata, au treabă! Filiale judeţene ieşene ale partidelor politice se întrec în strîngere de semnături pentru candidatul lor la alegerile prezidenţiale!

Politic

Nu numai liberalii ieşeni fac campanie de strîngere de semnături pentru candidatul lor la alegerile prezidenţiale!

ALDE Iaşi, spun surse din partid, a început strîngerea de semnături chiar cu cîteva zile înainte de PNL Iaşi. Formularele sînt venite, au fost distribuite în teritoriu, iar ”target”-ul fixat este de 30.000 de semnături. Pentru recentele alegeri europarlamentare s-a reuşit strîngerea a ceva mai mult de 20.000 de semnături.

La PSD Iaşi campania de strîngeri de semnături va debuta la sfărşitul acestei săptămîni sau la începutul celei viitoare. Candidatul Viorica Vasilica Dăncilă va lua parte, vineri, la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al partidului, acolo urmînd să se definitiveze strategiile. Numărul de semnături care va fi cerut de conducerea de la Bucureşti nu este încă ştiu, dar este posibil ca Dăncilă să-l comunice , direct, în şedinţa amintită.

La liberali campania a debutat pe 10 august cînd  liberalii ieşeni adunaţi în Piaţa Unirii au început, spun gurile rele, să semneze unul pe lista altul. Deşi într-un articol anterior anunţam că PNL Iaşi trebuie să strîngă 100.000 semnături în întreg judeţul, ”target”-ul a crescut. Liberalii vor trebui să adune 110.000 de semnături. Ca şi ALDE Iaşi, nici PNL Iaşi nu a reuşit să strîngă la alegerile europarlamentare numărul de semnături cerut de conducerea de la Bucureşti.

Despre PMP nu avem ce spune, candidatul lor fiind încă în ”durerile facerii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *