El i-a trimis acolo! Marius Bodea strîmbă din nas la activitatea aleşilor liberali din CL Iaşi!

Politic

Uşor, uşor, Marius Bodea începe a se lua şi de liberali, adică de foştii lui colegi. E adevărat,  mai finuţ şi mai pe ocolite, aşa cum o dovedeşte ultima lui postare de pe pagina de facebook. Bodea atacă din nou problema lipsei PUG-ului şi se spune cam care ar fi rolul reprezentanţilor liberali din Consiliul Local. Nu spune direct că nu au făcut ce trebuia. Asta au spus-o alţii, reprezentanţii presei, în principal. De, sînt foştii lui colegi. În urmă cu patru ani onor deputatul Bodea a făcut lista care i-a trimis în legislativul local. Acum jocurile s-au cam schimbat. Redăm postarea.

”M-am opus dintotdeauna “dezmățului” de PUZ-uri la Iași, pentru că prin astfel de aprobări, în lipsa unui Plan Urbanistic General, se încurajează dezvoltarea haotică a orașului, iar ieșenii nu au nevoie de așa ceva.

Or, ce se întâmplă acum în Consiliul Local, la îndemnul primarului Chirica, va avea efecte ireversibile asupra urbanismulului, iar rolul liberalilor trimiși acolo a fost să reprezinte interesele ieșenilor și să oprească această anomalie.” scrie Bodea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *