Dragomir Tomaşeschi:” Răspunsul la întrebarea dacă vom susţine sau nu candidaţii USR-PLUS va fi dat de un sondaj”

Politic

Propunerea lui Marius Bodea , adresată celor de la Împreună pentru Moldova, de a sprijini în alegerile locale candidaţii la USR-PLUS la primăria Iaşi şi CJ Iaşi , va primi un răspuns clar abia la sfîrşitul acestei luni.

Conform unor surse foarte bine informate din Împreună pentru Moldova, părerile din partid relativ la această alianţă sînt împărţite în mod egal. Contactat telefonic, Dragomir Tomaşeschi, candidatul Împreună pentru Moldova la preşedinţia CJ , a spus că un răspuns tranşant va fi dat în urma unui sondaj intern.”Vor fi măsuraţi atît candidaţii USR-PLUS, Cosette Chichirău şi Marius Bodea, cît şi ai noştri, Cătălin Urtoi şi cu mine. Sondajul se va desfăşura în cursul acestei luni. În funcţie de rezultatele acestuia, vom decide, în conformitate ce prevederile statutului partidului, ce vom face mai departe.” a spus Tomaşeschi.

La mijlocul lunii iunie, deputatul Marius Bodea a făcut un apel public conducerii Împreună pentru Moldova de aşi uni forţele la alegerile locale din septembrie curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *