Doi condamnaţi penal vor candida pentru PNL Iaşi la alegerile locale din septembrie!

Politic

Presa ieşeană anunţă că liberalii ieşeni şi-au stabilit candidaţii la primăriile judeţului!

Între numele propuse găsim un transfer de marcă, Mihai Chirica , de la PSD la PNL cu o scurtă perioadă de ”independenţă”, foşti şi actuali primari, precum şi ”speranţe”. Nici cei cu condamnări penale nu au fost lăsaţi pe afară de PNL Iaşi. Deşi au tunat şi fulgerat , cînd erau în opoziţia, împotriva celor care ocupau funcţii publice şi aveau cazier, cînd vine vorba de proprii oameni, liberalii o lasă mai moale. Drept urmare, Elena Curcudel va fi candidatul partidului la funcţia de primar a comunei Mironeasa, iar Ciprian Aiojoaie, condamnat pentru că atunci cînd era primar i-a administrat o mamă de bătaie unui opozant, adică unui PSD-ist, va încerca să-şi adjudece fotoliul de primar al comunei Oţeleni.

Pentru un număr bunişor de comune , candidatul încă nu a fost desemnat. Printre ele şi comune ai căror actuali primari social-democraţi şi-au cîştigat primul mandat sub sigla PNL. De aici şi întrebarea. Liberalii chiar nu s-au decis cine să candideze în acele localităţi sau sînt pe ultima sută de metri în ce priveşte racolarea lor? În funcţie de rezultat se va şti, apoi, pe mîna cui se va merge.

Menţionăm că PNL este primul partid care îşi face publică lista de opţiuni, fie ea şi parţială, pentru conducerile localităţilor din judeţul Iaşi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *