Din ciclul ”țara arde și baba se piaptănă”!O distinsă doamnă parlamentar de Iași și-a făcut public raportul de activitate!

Politic

Doctor profesor Camelia Gavrilă, deputat PSD de Iași, tocmai și-a făcut public raportul de activitate. Apărut azi în presa locală, documentul cu pricina are o dimensiune considerabilă, putînd fi citit atît ca roman, cît și ca simplu foileton de către cei cu mai puțină răbdare.

În respectiva dare de seamă, pe care nu o publicăm, dar o recomandăm cu căldură tutror celor care doresc o porție zdravănă de umor dis-de-dimineață, sîntem inștiințați de faptele doamnei deputat. În rezumat, lucrurile stau cam așa: 1123874563890043 intervenții parlamentare, 23450056, 34105 interpelări, bașca 134,9 x 65,48 inițiative legislative. În plus, școli politice, plimbări pe drumurile municipiului pentru dat mîna cu cetățenii, numeroase ”atrageri de atenție”, la care trebuie adăugate convorbiri de pace(fructuoase!) cu hobiții de pe planeta Aq@!34,2.

În plin scandal despre ineficiența instituțiilor statului , ne-am fi așteptat ca doamna parlamentar să propună niscai soluții, evident , dacă are așa ceva. În schimb , ne pomenim cu un ”cearceaf” literar care spune cîte în lună și în stele, numai ce ne interesează nu.

Motivul poliiticianului ieșean este evident. Atunci cînd reprezentanți ai tuturor partidelor sînt înjurați pe capete pe motiv de incompetență și nepăsare, doamna Gavril vrea să ne arate că ea nu face parte din această categorie. Motiv pentru care ne prezintă, mîndră, ”realizările”. Poate mai iese de un mandat! Bună gluma, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *