Deşi vine regulat în Iaşi,Vosganian evită presa!

Politic

Deşi în urmă cu aproximativ o lună de zile deputatul Varujan Vosganian anunţa reluarea întîlnirilor săptămînale cu presa ieşeană, preşedintele ALDE Iaşi nu dă ochii cu ziariştii!Vosganian întrerurpse obiceiul conferinţei de presă săptămînale imediat după alegerile europarlamentare din 26 mai curent!

Poate credeţi că mîna dreaptă a lui Tăriceanu nu dă prin Iaşi prins în anglomeraţia din interiorul partidului său de la Bucureşti. Nici vorbă. Vosganian a fost în Iaşi şi acum două săptămîni, şi săptămîna trecută, chiar şi azi.Numai că , în loc de întîlniri cu presa, ţine şedinţe de ridicare a moralului celor din ALDE Iaşi. De o pildă, azi a spus că situaţia poate fi remediată, că la Bucureşti se speră că acei care au plecat vor reveni în foarte scurt timp..etc. Surse din ALDE Iaşi spun, însă, că tocmai situaţia de la Bucureşti este cea care-l face pe Vosganian să evite întîlnirile cu ziariştii ieşeni.

În rest, colaborarea locală cu ProRomânia merge excelent. Fiecare partid are propriile corturi electorale, propriile echipe de strîns semnături pentru Diaconu, iar informări reciproce ioc. Ba, mai mult , pe facebook,se mai găseşte cîte unul din partidul lui Ponta să mai arunce cîte o flegmă în direcţia ALDE Iaşi.Ţintită, personalizată, nu aşa, la grămadă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *