Desemnarea candidatului PNL la primăria Iaşi se va face la Bucureşti!

Politic

Deputatul Costel Alexe a refuzat, azi, într-o conferinţă de presă, să dezvăluie numele candidatului PNL Iaşi la primăria oraşului reşedinţă de judeţ!

Întrebat dacă acesta va fi deputatul Marius Bodea, Alexe a evitat să dea un răspuns tranşant. ”Este în curs o evaluare şi o cercetare făcută de Bucureşti. Orice candidat PNL tebuie desemnat de Biroul Executiv Naţional. Anunţurile vor fi făcute pînă la sfîrşitul acestei luni. Pînă acum, nu s-a pus problema venirii în postura de candidat a cuiva din afara partidului. Marius Bodea este, pînă în prezent, singurul din organizaţia noastră care şi-a depus candidatura.” a spus Alexe. El a mai spus şi că listele pentru consiliile locale , respectiv Consiliul Judeţean, fac obiectul unor dezbateri interne şi vor fi făcute publice tot la începutul lui martie.

În ce priveşte obiectivele PNL Iaşi la viitoarele alegeri locale, acestea se înscriu în marja a peste 50 de procente. ”În 2016 am obţinut, ca vot politic, aproximativ 30%. Pentru acest an avem în vedere obţinerea a 45-50 de primării din judeţ, în primul rînd oraşele.” a mai spus Costel Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *