Deputatul Movilă face ce ştie mai bine! Prostirea alegătorilor!

Politic

Dom,le. mare şmecherie şi cu deputatul ăsta băsist(că doar PMP nu-i partid, o ştie toată lumea) Petru Movilă!

S-a dat, dumnealui care va să zică, că preşedintele CJ ( el îi zice prim consilier, aşa cum fac şi liberalii, dar doar aici, nu la Suceava, de un exemplu!) că dă cu plombe pe nişte drumuri judeţene. Bun, şi ce-i rău în ăsta? Caca, zice Movilă, că ar trebui plumbuite altele, că astea-s de frica luptătorilor de la 48 şi altele la fel. Bine, de fapt, ar trebui asfaltate toate, dar pe Movilă îl doare ce se face.

Că tot veni vorba de Movilă. Cel mai cameleonic deputat ieşean. Oriunde apare o probelemă, hop şi el. La dat cu gura, că rezultate ioc. Nu contează, el a bifat că în opinia publică e considerat unul din ăia care ” şi dă-i şi luptă”.  Bineînţeles, rezultat zero, după care deputatul nostru Movilă trece la o altă temă de atac. Că aşa merge treba cu prostirea alegătorilor că el chiar ar face ceva. Nu face nimic dragilor, dă cu gura şi atît!

Bunăoară, azi, la un hotel din Iaşi, dezbatere mare pe drumuri. Că nu sînt bune. Ştim. Că ar trebui să fie altfel. Ştim. Dar ai vreo soluţie domn Movilă? Nu.Eu, Petru Movilă, pun doar problema în dezbatere. Păi, domn deputat, nu ştii că dacă dai la 20 de oameni să rezolve o problemă (nu una matematică) vor rezulta 20 de soluţii diferite? Sigur că ştii. Atunci , dacă tot te doare de circulaţia din Iaşi de ce nu propui dumneata o soluţie şi te ascunzi în spatele părerii oamenilor? Păi, simplu. Ca să arăţi că exişti ca politician!Bleah!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *