Deja vu! S-a votat bugetul municipiului Iaşi pe 2020!

Politic

Nici o surpriză la votarea bugetului pe 2020 al Iaşului. S-a votat. Cu şapte abţineri. Ale liberalilor. Nu ar fi fost de bon ton pentru ei sa voteze împotriva viitorului lor preşedinte de filială. Nu ar fi fost politic nici sa voteze pentru, că altfel prosti.., pardon, votanţii liberali ar fi avut îndoieli relativ la linia politica reală a partidului.

Aşa că o lăsăm moartă pe aia cu votul şi zicem şi noi cîteva elemente de cancan văzute înainte şi în timpul şedinţei.

Întîlnire Boz, Boca, Surdu şi Harabagiu pe holuri înainte de şedinţă. Cică şedinţă cu liderii grupurilor. Prostii. Boca nu e lider de grup şi nici Harabagiu.

Botez a zis şi el vreo n minute de ne durea capul. Tocmai azi dimineată a fost anunţat candidat ALDE şi trebuia să se bage în seamă. Am zis-o şi o mai spunem. Botez n-are talent la vorbe.

Surdu, suporter al lui Chirica. Al celui care i-a luat funcţia de primar cînd a fost legat Nechita , în 2016, a celui care l-a ras de pe lista de parlamentari în iarna lui 2016. Sindromul Stockholm.

Politizare excesiva. De un par egzamplu, Botez, într-o a treia intervenşie, a turnat un hîrdău de rahat în capul lui Bodea.

Ignat a salut plin de respect grupul de USR-isti potenţial viitori consilieri aflaţi în sală pentru primele antrenamente. Va fi de-al lor?

Ciubotaru şi Nedelcu şi-au greşit meseria. Ştiu să netezească pieile, nu ale lor, ale altora, nemaipomenit.

Cam atît. Mă duc să vom….

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *