Deconcentratele ieşene:tsunami-ul se apropie!

Politic

După schimbările care se vor produce în aceste zile la Prefectură, foarte curînd va veni şi rîndul celorlalte instituţii! Un val de demiteri şi noi numiri în funcţie va afecta conducerile instituţiilor deconcentrate ieşene!

Conform unor surse liberale extrem de bine informate şi cu putere de decizie, schimbările se vor produce foarte curînd. Activitatea tuturor şefilor de instituţii deconcentrate este analizată în aceste zile, urmînd ca în scurt timp să se ia şi deciziile aferente. Vor fi schimbaţi din funcţie cei care au manageriat slab instiuţia pe care o conduc sau au politizat excesiv activitatea lor, au mai spus sursele citate anterior.

Cum majoritatea şefilor din deconcentrate au fost numiţi pe criterii politice, este de aşteptat să se producă schimbări masive. Totuşi, sursele menţionate au spus că există şi funcţionari care şi-au făcut treaba, fără a nominaliza dintre aceştia. Întrebat dacă schimbările se vor produce pînă la sfîrşitul anului, sursa citată a spus doar că se lucrează pentru efectuarea schimbărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *