Costel Alexe(PNL):”Primari PSD din județ vor susține campania lui Iohannis. Bodea, candidatul nostru la Primărie? Vom vedea.”!

Politic

Preledintele PNL Iași, Costel Alexe, anunță dezertări masive din PSD!

În cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc astăzi, Alexe a spus că 10 primari social-democrați din județul Iași se vor implica în campania electorală a lui Klaus Iohannis. Deși a refuzat să-i nominalizeze, liderul liberal a spus că nici unul dintre ei nu face parte din grupul celor 22 de primari liberali ieșeni care au trecut la PSD pe baza celebrei Ordonanțe 55. ”Ei ne-au spus că motivul lor este nemulțumirea față de actuala conducere centrală a PSD. Anul viitor, la alegerile locale, ei vor candida din partea PNL.” a spus Alexe.

În ce privește candidaturile liberale la Primăria Iași și la Consiliul Județean Iasi, Costel Alexe a spus că în momentul actual nu este încă nimic hotărît. ”După consumarea alegerilor prezidențiale , candidații vor fi analizați de Biroul Politic al PNL și acolo se va hotărî. Despre Bodea știu că și-a depus candidatura, dar hotărîrea se va lua după procedeul pe care l-am expus.” a mai spus Alexe.

Președintele PNL Iași a ținut și să infirme că primarul Mihai Chirica ar putea candida pe lista liberală. ”La nivelul județului Iași nu s-au purtat discuții pe acest subiect.” a mai spus Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *